fbpx

En enkel guide till kostnadsbesparande energilösningar.

I en tid där Sverige står inför elnätsutmaningar och ökade behov kan till och med de minsta åtgärderna göra stor skillnad. Med rätt lösningar och åtgärder kan du som villaägare njuta av lägre energikostnader och en större grad av energifrihet.
* Erbjudandet gäller för medlemmar i Villaägarna. Är du inte medlem kan du teckna medlemskap för 395 kr det första året, i samband med våra energilösningar.

Vill du bli medlem i Villaägarna?

Som medlem i Villaägarna får du hjälp och blir guidad till de bästa energilösningarna och erbjudanden för ditt hem. Är du inte medlem kan du redan idag teckna ett nytt medlemskap för endast 395 kronor per år och dra nytta av alla fördelar.

Varje kilowattimme (kWh) räknas.

Varje dag använder vi el i våra hem men förstår vi verkligen vår roll i dagens energisamhälle där våra val gör skillnad för både plånbok och samhället i stort.
Hur ofta reflekterar vi över de val vi gör och dess inverkan? Som villaägare är ditt engagemang i energifrågan mer betydelsefullt än du kanske tror, både för din ekonomi och för samhällets hållbarhet. I en tid där Sverige står inför elnätsutmaningar och ökade behov kan till och med de minsta åtgärderna göra stor skillnad. Med rätt lösningar och åtgärder kan du som villaägare njuta av lägre energikostnader och en större grad av energifrihet.
Oavsett om det är regn, snö eller solsken, kan du känna dig trygg med att ha en pålitlig laddare som fungerar i många år framåt.

Ladda bilen med TeltoCharge.

Teltocharge är en laddbox utvecklad av Teltonika med smart inbyggd teknik som ger dig en smidig och effektiv laddning av din el- eller hybridbil. Med Teltocharge laddar du snabbt, smart och säkert samtidigt som du minskar elkostnaderna.

Teltocharge är utrustad med intelligent teknologi som förstärker laddupplevelsen. Den kombinerar funktionalitet, design med kvalitet och smarta funktioner. TeltoCharge är en kraftfull laddare som ger dig möjlighet att få ut det mesta av din laddningstid.

TeltoCharge erbjuder upp till 22 kW laddningskapacitet. Smarta funktioner, inklusive övervakning av utgående spänning och ström, temperatur, ingångsspänning och strömkontroll, samt övervakning av jordfel. Med TeltoCharge kan du känna dig trygg och säker när du laddar din elbil.

TeltoCharge har en designad front i trä eller elegant grafitgrå plast. Skalet är robust och står emot väder och vind med sin IP55- och IK10 klassificering. Laddaren är kompatibel med alla elbilar och elhybrider på marknaden, vilket gör den till ett smart val idag och i framtiden.

Var börjar vi?

Det första steget är insikt i att förstå ditt nuvarande energiläge och hur du bäst kan optimera det för framtiden.Varje hem har unika behov. Kanske har du äldre vitvaror som drar mycket el, eller kanske ditt hus behöver bättre isolering. Genom att först granska ditt nuvarande läge kan du ta fram en plan för att effektivisera ditt hem.

Minska din energiförbrukning.

Kan du minska din energianvändning bidrar du inte bara till att sänka dina egna elkostnader, utan också till att stärka det lokala elnätets kapacitet och stabilitet.
Fönsterisolering, energieffektiva apparater, och smarta hemlösningar – alla dessa steg kan dramatiskt sänka hemmets energibehov. Dessutom kan rätt val av uppvärmning och kyla göra stor skillnad, eftersom detta ofta står för en betydande del av hemmets energianvändning. Den bästa energin är den du inte behöver använda.

Minska din energiförbrukning med en värmepumpslösning.

5/5

Värmepumpar

TeltoCharge har många avancerade funktioner, inklusive dynamisk lastbalansering, smart schemaläggning och realtidsstatistik.

5/5

Solcellssystem

TeltoCharge ger dig en bra upplevelse från det ögonblick den installeras till första gången du laddar din elbil. Varje laddning är en snabb, enkel och smidig process utan några problem.

5/5

Laddboxar

TeltoCharge har ett robust yttre skal och en design som gör att den klarar även de tuffaste väderförhållandena. Det betyder att den kan installeras säkert både inomhus och utomhus där temperaturen kan variera från -30°C till +50°C.

Framtidssäkra tillgången till el.

Kan du minska din energianvändning bidrar du inte bara till att sänka dina egna elkostnader, utan också till att stärka det lokala elnätets kapacitet och stabilitet.
Fönsterisolering, energieffektiva apparater, och smarta hemlösningar – alla dessa steg kan dramatiskt sänka hemmets energibehov. Dessutom kan rätt val av uppvärmning och kyla göra stor skillnad, eftersom detta ofta står för en betydande del av hemmets energianvändning. Den bästa energin är den du inte behöver använda.
Producera egen el med ett solcellssystem.
TeltoCharge är en kraftfull laddningslösning med upp till 22 kW laddningskapacitet. Den är utrustad med flera smarta funktioner som övervakar spänning, ström, temperatur, samt jordfelsövervakning.

Många valmöjligheter

TeltoCharge har många konfigurationsalternativ vilket gör att den passar de flesta fastigheter och behov.

 • Flera olika färger att välja mellan.
 • Anslutning med eller utan kabel.
 • Tre olika effektkapaciteter
 • Valfri 4G LTE-anslutning för enkel fjärrinstallation.
 • Tillverkad i högkvalitativt material.
Oavsett om det är regn, snö eller solsken, kan du känna dig trygg med att ha en pålitlig laddare som fungerar i många år framåt.

Specifikation

 • Bredd: 170 mm
 • Höjd: 341 mm
 • Djup: 94 mm
 • Vikt: (utan kabel) 2.8 kg
 • Arbetstemperatur: -30°C – +50°C
 • Laddningseffekt: 7.4 – 22 kW

Funktioner

 • Schemalägg  laddning när elen är billigast.
 • Övervaka statusen och laddning i realtid.
 • Konfigurerbar laddström.
 • Lås laddaren för oönskad användning.
 • Dynamisk lastbalansering med en smart elmätare, vilket gör att din EV-laddare automatiskt kan anpassa sig till ditt hemmabruk av el.

Övrigt

 • 3 års produktgaranti

Teltronika driver den teknologiska utvecklingen.

Teltonika har ägnat över 20 år åt att utveckla lösningar för Internet of Things (IoT) med målet att deras produkter och tjänster ska bli en integrerad del av företag över hela världen. Företaget är en framträdande aktör inom modern teknologi och är ledande inom design och tillverkning av IoT-lösningar, vilket bidrar till deras kunnande och ledarskap på området.
teltonika logotype

Är du intresserad och vill ta del av erbjudandet?

Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för ditt solcellssystem och ser även till att du får laddboxen TeltoCharge som en del av erbjudandet. Tveka inte att kontakta oss redan idag.

Få en TeltoCharge elbilsladdare på köpet med ditt solcellssystem.

Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för ditt solcellssystem och ser även till att du får den designade laddboxen TeltoCharge som en del av erbjudandet. Tveka inte att kontakta oss redan idag så att vi kan hjälpa dig.

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse
av My Energy Partner webb.