fbpx

Teknik som gör våra hus smartare och liv enklare.

Byggandet av bostäder har varit konstant genom åren, men den teknik som integrerats i våra fastigheter har vuxit exponentiellt, vilket gjort det svårt för många att hänga med i teknikutvecklingen.

Solcellssystem

0
kW
Egen solelproduktion
Solel 54%
Inköpt el
Elbolag 46%

Vill du veta mer om hur det fungerar?

Vill du få ditt solcellssystem att samspela med din elbilsladdare? Vill du köpa el när den är som billigast? Kontakta oss för mer information om hur du får din fastighet att bli smartare och använda fastighetens förbrukare och el optimalt utifrån dina behov.

Teknik kan verka skrämmande men behöver inte alls vara det.

Många människor kan känna sig överväldigade och skrämda av ny teknik. Speciellt kan det gälla de som inte vuxit upp med datorer eller annan digitalteknik. Vi som dagligen arbetar med tekniska lösningar är helt övertygade om att sättet vi använder teknik i våra hem kan förbättras utan att vi för den skull tappar kontrollen över våra liv. Har vi bara rätt inställning och får vägledning kan tekniken vara ett kraftfullt verktyg och en ovärderlig tillgång som möjliggör en optimal energianvändning i de flesta hem och fastigheter.

Bild: Sett från ovan, ett av de båda fastigheterna på Visgatan i Örebro. Fastigheter med solceller installerade och monterade av My Energy Partner.

Letar du efter ett enkelt sätt att göra ditt hem smartare?

Om du vill börja din resa in i en värld med hem- och fastighetsautomation är My Energy Partner en partner för dialog och utförande. Vi erbjuder lösningar och produkter med ett stort utbud av funktioner som kan användas för att automatisera användandet av ex: solcellssystem och elbilsladdare, lagring och optimerade inköp av billig el. Vore det inte spännande att ge sig in i en värld där ditt hem och fastighet sköter sig självt, på dina villkor?

Från automatiserad belysning i ditt kök, badrum och sovrum till energi- och klimatkontroll har vi lösningarna för dig.

Bild: Med debiteringsmätare installerade kan fastighetsägaren minska sina elkostnader för fasta abonnemang.

Med rätt inställning och vägledning kan teknik vara ett kraftfullt verktyg och en ovärderlig tillgång för oss i dagens energisamhälle.

Ted Jelenic, My Energy Partner

Fler av våra
kundprojekt

Familjen Lundberg

Privatperson

Brf.Aseastan

Bostadsrättsförening

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse
av My Energy Partner webb.