fbpx
Linus Cederth
079- 109 10 91

Kontakta oss med dina frågor!

Hittar du inte informationen du söker kan du alltid fråga oss. Ring mig eller skicka dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig inom kort.

Vi har öppet vardagar kl. 8.00-17.00.

Solceller hjälper familjen att spara pengar

Stefan och May Lundberg i Dingtuna hade länge funderat på att investera i ett solcellssystem. Efter research och stort engagemang bestämde de sig för att satsa på en mark- och en takanläggning. Ett bra tillskott till deras nybyggda flisanläggning.
Linus Cederth
079- 109 10 91

Kontakta mig med dina frågor!

Hittar du inte informationen du söker kan du alltid fråga mig. Ring, chatta eller skicka dina kontaktuppgifter så kontaktar jag dig inom kort.

Vi har öppet vardagar kl. 8.00-17.00.

Vi tar ansvar för slutresultatet och hjälper dig att göra rätt

My Energy Partner erbjuder ett komplett utbud av tjänster och lösningar inom området solenergi och energiförsörjning för fastigheter.

Vi tar ansvar för slutresultatet och hjälper kunden göra helheten rätt. Det finns ett förbisett värde i att lyfta blicken bortom teknik och se projektet utifrån aspekter som förvaltning, juridik och hållbarhet.

Solcellssystem för lantbruk

För lantbruk med ekonomibyggnader eller oanvända markytor kan solceller vara en viktig inkomstkälla i framtiden

Solcellspaket för villa

Köper du solceller tar du ett stort steg mot att minska dina elkostnader samtidigt som du gör en insats för miljön och samhället i stort.

Få koll på din elanvändning

Lönsamma och smarta solcellsfunktioner

När du satsar på ett solcellssystem med tilläggsfunktionen ”Smart Energihantering”  kommer du ganska snart att få grepp om din fastighets elanvändning. Inte ovanligt är att man då ändrar sitt beteende och använder disk- och tvättmaskinen dagtid istället för på kvällen när man oftast behöver köpa el från sitt elbolag.

KUNDBERÄTTELSE

Bland hönor, bin och 50-talet får solen plats

Nina Deila är en sann entreprenör med många bollar i luften. Sedan några år tillbaka driver hon företaget Deila och Dåtiden. som flera gånger i veckan ger guidade historiska turer i Västerås.

Hemma på Ninas gård i Romfartuna finns numera också solceller som producerar billig solel åt familjen. Nina räknar med en kraftig sänkning av elkostnaderna och att det ger extra klirr i kassan för den solel hon säljer.

Laddbox och solceller ger en bättre totalekonomi

Ladda smart då elpriset är som lägst och med el från ditt solcellssystem. Det ger en bättre totalekonomi.

Solceller är en del av framtidens energisamhälle

Vi tar ett helhetsansvar i projekten för att skapa ett slutresultat som är bättre för såväl beställare, slutanvändare och samhället i stort. Att lyfta blicken, och se till en omvärld i ständig förändring, är viktigt för att kunna ta väl underbyggda beslut kring en solcellsinstallation. Förutom tekniska lösningar behöver man ha god insikt gällande standarder, försäkringar, garantier, stöd, avgifter och driftfrågor.

Den insiktsfulle fastighetsägaren kommer både se sina energikostnader minska och samtidigt bidra till den gröna klimatomställningen – genom solenergi.

Leif Larsson, VD

Ovan: Bilder från några av de kundprojekt vi genomfört.

Produkter

vad ingår i ett solcellssystem?

Solcellspaket

solcellssystem för villor

Finansiering

Finansiera ditt solcellssystem

Mark

Solcellssystem för markytor

Energifrågor? Vi hittar lösningen

Vi har en egen ingenjörsavdelning för energiberäkning och simulering av solcellssystem. Vi utför även energideklarationer, energikartläggning och energieffektivisering i fastigheter.

Fråga oss gärna. Energi är vår livskraft.

Vi monterar och installerar solceller på fastigheter.

Vårt arbete slutar inte med noggranna handlingar. Vi tar ett övergripande ansvar för att ditt solcellsprojekt blir kostnadseffektivt och att alla tidsplaner hålls.

Stefan Forsell

Du känner väl till att du får -15% investeringsstöd för solceller.

Om du investerar i ett solcellssystem får du -15 % i avdrag på hela investeringskostnaden. Vill du veta mer? Fråga oss om statens investeringsstöd i grön teknik. Gäller fr.o.m. 1 januari 2021.

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse
av My Energy Partner webb.