fbpx

Komplettera ditt solcellssystem med en laddbox

För de som överväger ett solcellssystem rekommenderar vi att även tänka på TeltoCharge laddbox från Teltonika. En perfekt match för ett hållbart grönt hem.
TeltoCharge laddbox passar utmärkt för solcellssystem av olika storlekar. Den gör det möjligt att få ut det mesta av din hållbara investering.

Är du intresserad och vill veta mer?

Vi hjälper dig att hitta den bästa laddboxen för ditt solcellssystem. Tveka inte att kontakta oss redan idag.

Ladda bilen med TeltoCharge.

Teltocharge är en laddbox utvecklad av Teltonika med smart inbyggd teknik som ger dig en smidig och effektiv laddning av din el- eller hybridbil. Med Teltocharge laddar du snabbt, smart och säkert samtidigt som du minskar elkostnaderna.
Teltocharge är utrustad med en intelligent teknologi som förstärker laddningsupplevelsen och kombinerar funktionalitet, design med kvalitet och smarta funktioner. Det är en kraftfull laddare som ger dig möjlighet att få ut det mesta av din laddningstid. TeltoCharge erbjuder upp till 22 kW laddningskapacitet.  Smarta funktioner, inklusive övervakning av utgående spänning och ström, temperatur, ingångsspänning och strömkontroll, samt jordfelövervakning gör att du kan känna dig trygg och säker när du laddar din elbil, oavsett tid på dygnet. TeltoCharge har en designad front i trä eller grafitgrå plast. Skalet är robust och står emot de tuffaste väderförhållandena med sin IP55- och IK10 klassificering. Laddaren är kompatibel med alla elbilar och elhybrider på marknaden, vilket gör den till ett smart val idag och i framtiden.
Oavsett om det är regn, snö eller solsken, kan du känna dig trygg med att ha en pålitlig laddare som fungerar i många år framåt.

Ladda bilen med TeltoCharge.

Teltocharge är en laddbox utvecklad av Teltonika med smart inbyggd teknik som ger dig en smidig och effektiv laddning av din el- eller hybridbil. Med Teltocharge laddar du snabbt, smart och säkert samtidigt som du minskar elkostnaderna.

Teltocharge är utrustad med intelligent teknologi som förstärker laddupplevelsen. Den kombinerar funktionalitet, design med kvalitet och smarta funktioner. TeltoCharge är en kraftfull laddare som ger dig möjlighet att få ut det mesta av din laddningstid.

TeltoCharge erbjuder upp till 22 kW laddningskapacitet. Smarta funktioner, inklusive övervakning av utgående spänning och ström, temperatur, ingångsspänning och strömkontroll, samt övervakning av jordfel. Med TeltoCharge kan du känna dig trygg och säker när du laddar din elbil.

TeltoCharge har en designad front i trä eller elegant grafitgrå plast. Skalet är robust och står emot väder och vind med sin IP55- och IK10 klassificering. Laddaren är kompatibel med alla elbilar och elhybrider på marknaden, vilket gör den till ett smart val idag och i framtiden.

TeltoCharge - en smart och säker laddbox.

En enkel, smart och tillförlitlig laddbox som kan konfigureras utifrån det egna laddningsbehovet. TeltoCharge kombinerar funktionalitet, utseende med kvalitet i både utförande och design.
5/5

Smart

TeltoCharge har många avancerade funktioner, inklusive dynamisk lastbalansering, smart schemaläggning och realtidsstatistik.

5/5

Enkel

TeltoCharge ger dig en bra upplevelse från det ögonblick den installeras till första gången du laddar din elbil. Varje laddning är en snabb, enkel och smidig process utan några problem.

5/5

Robust

TeltoCharge har ett robust yttre skal och en design som gör att den klarar även de tuffaste väderförhållandena. Det betyder att den kan installeras säkert både inomhus och utomhus där temperaturen kan variera från -30°C till +50°C.

TeltoCharge är en kraftfull laddningslösning med upp till 22 kW laddningskapacitet. Den är utrustad med flera smarta funktioner som övervakar spänning, ström, temperatur, samt jordfelsövervakning.

Många valmöjligheter

TeltoCharge har många konfigurationsalternativ vilket gör att den passar de flesta fastigheter och behov.

 • Flera olika färger att välja mellan.
 • Anslutning med eller utan kabel.
 • Tre olika effektkapaciteter
 • Valfri 4G LTE-anslutning för enkel fjärrinstallation.
 • Tillverkad i högkvalitativt material.
Oavsett om det är regn, snö eller solsken, kan du känna dig trygg med att ha en pålitlig laddare som fungerar i många år framåt.

Specifikation

 • Bredd: 170 mm
 • Höjd: 341 mm
 • Djup: 94 mm
 • Vikt: (utan kabel) 2.8 kg
 • Arbetstemperatur: -30°C – +50°C
 • Laddningseffekt: 7.4 – 22 kW

Funktioner

 • Schemalägg  laddning när elen är billigast.
 • Övervaka statusen och laddning i realtid.
 • Konfigurerbar laddström.
 • Lås laddaren för oönskad användning.
 • Dynamisk lastbalansering med en smart elmätare, vilket gör att din EV-laddare automatiskt kan anpassa sig till ditt hemmabruk av el.

Övrigt

 • 3 års produktgaranti

Teltronika driver den teknologiska utvecklingen.

Teltonika har ägnat över 20 år åt att utveckla lösningar för Internet of Things (IoT) med målet att deras produkter och tjänster ska bli en integrerad del av företag över hela världen. Företaget är en framträdande aktör inom modern teknologi och är ledande inom design och tillverkning av IoT-lösningar, vilket bidrar till deras kunnande och ledarskap på området.
teltonika logotype

Är du intresserad och vill ta del av erbjudandet?

Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för ditt solcellssystem och ser även till att du får laddboxen TeltoCharge som en del av erbjudandet. Tveka inte att kontakta oss redan idag.

Intresserad av en TeltoCharge laddbox till ditt solcellssystem?

Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för ditt solcellssystem och ser även till att du hittar rätt laddbox. Tveka inte att kontakta oss redan idag så att vi kan hjälpa dig.

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse
av My Energy Partner webb.