fbpx

Vår smidiga finansiering ger dig låga kostnader direkt.

De flesta är överens om att solenergi är en del av vårt energisamhälle. Den är förnybar, billig enkel och hållbar. Numera krävs heller inte stora kostsamma investeringar. Ett företag, förening eller lantbruk som som vill finansiera sin energilösning och inte köpa den direkt kan göra det genom vårt samarbete med Nordic Finance.

Vi hjälper dig att hitta rätt finansiering.

Kontakta oss. Vi ger råd och hjälp att hitta den bästa finansieringen. Vi ser till ditt företags situation och unika förutsättningar.

Kom igång direkt utan att göra större investeringar.

Vi kan i samarbete med Nordic Finance erbjuda en smidig finansieringslösning åt företag, föreningar och lantbruk som har viljan att snabbt ställa om till grön energi.

Genom My Energy Partner och samarbetet med Nordic Finance är det enkelt och smidigt för dig att finansiera dina  förnyelsebara energilösningar. Har ditt företag, förening eller lantbruk bestämt sig för att genomföra en energilösning finns möjligheten att teckna ett fördelaktigt avtal med Nordic Finance. Den möjligheten gör att det redan idag går att förverkliga de energilösningar ni planerat utan att göra större investeringar eller använda det sparade kapitalet. 

Med ett tecknat avtal kommer Nordic Finance att köpa din energilösning av oss, äga och låta dig använda den. Du kommer snabbt igång och kan dra nytta av din lösning direkt.

Efter avtalsperiodens slut finns möjligheten att förlänga avtalet alternativt köpa utrustningen till ett lågt restvärde. Oavsett vad du väljer så hjälper vi dig att hitta en bra lösning.

Ditt företag kan fortsätta utveckla och låta företaget växa och arbeta hållbart för att rädda miljön. Med My Enegy Partner och Nordic Finance kan du fatta beslutet att  ställa om till grönare energi snabbt. För de allra flesta företag, föreningar och lantbruk är en investering i klimatsmart energiförsörjning lönsamt. Genom minska företagets löpande utgifter för elförbrukning kan investeringen räknas hem.

Att göra den här typen av investering ur företagets egen kassa är kostsamt. Att spara ihop till inköpskostnaden eller ta stora lån påverkar balansräkningen. Det kan ha en negativ inverkan på företagets långsiktiga betalningsförmåga och utrymme för andra krediter. När man finansierar via Nordic Finance kan företaget alltså nyttja anläggningen på en gång, istället för att först spara ihop till investeringen.

En stor skillnad för kunden är att finansbolaget äger anläggningen. Kundens likviditet och balansräkning påverkas inte. Dessutom slipper du som kund ligga ute med momspengar. Det är en av flera anledningar till att vi rekommenderar den här finansieringslösningen istället för lån och avbetalning. Med oss får du som kund får möjlighet att bibehålla ditt rörelsekapital.

Eftersom energilösningen i sig används som säkerhet för finansieringen krävs normalt inga komplet- terande säkerheter eller stora kontantinsatser.

  • Det är som regel inga startkostnader (ingen insats eller förskottsbetalning).
  • Förmånligt service- och övervakningsavtal erbjuds och skräddarsys utifrån behov
  • Kostnaden för utrustningen är 100 procent avdragsgill och balansräkningen belastas inte. Därmed påverkas inte företagets långsiktiga betalningsförmåga negativt.
  • Försäkringsskydd kan skräddarsys utifrån behov.
  • Efter finansieringsperiodens slut äger du som kund rätt att lösa anläggningen till det förutbestämda restvärdet. Anläggningen har vanligtvis en ytterligare livslängd på många år efter detta, vilket gör det möjligt att fortsätta producera energi gratis en längre tid efter att solcellsanläggningen är betald.

Vi vill att så många som möjligt ska kunna ställa om till grön energi. Eftersom alla verksamheter har olika ekonomiska förutsättningar så skräddarsys upplägget alltid av Nordic Finance utifrån varje företags unika situation. Finansieringskostnaden avgörs av flera faktorer: kreditvärdighet på ditt företag, typ av objekt, längd på avtalet och storlek på affären. Du kan alltid känna dig trygg med att vi utgår från Stibor, Stockholm Interbank Offered Rate, som är den dagliga referensräntan.

Nordic Finance är sedan många år tillbaka en trygg och stabil aktör inom företagsfinansiering. Vi värderar både snabbhet och den personliga kontakten högt när vi ger små och medelstora företag möjlighet att växa genom rätt finansiering. Med över tio år i branschen kan vi vår sak. Våra kunder finns inom många olika områden och vi är experter på finansiering av förnybar energi.

Vill du veta mer? Kontakta Nordic Finance på 08-588 180 00 eller gå in på www.nordicfinance.com

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse
av My Energy Partner webb.