fbpx
Våra installationer

Inget av våra uppdrag är det andra likt

Vi gör alltid en riskbedömning innan vi påbörjar ett montage.

Varje fastighet och projekt är unikt. De har sina egna förutsättningar och kräver därför anpassade lösningar. Hänsyn måste tas till bland annat byggnadens stomme, väggar och takbeklädnad. Som en trygghet för våra kunder utför vi alltid en dokumenterad riskbedömning innan vi påbörjar ett montage- eller installationsarbete på en fastighet.

Med våra erfarna och effektiva montage-, och installationsteam kan vi anta alla sorters uppdrag. Från det mindre till det större. Vi hjälper dig hela vägen från idé till komplett installationslösning, drift och service.

Fastigheter att förvalta, leva och verka i för en ljus framtid.

Vårt sätt att se på samverkan, relationen till kund och aktörer, anläggningar och installationer och tekniskt kunnande ligger i framkant. Så även i framtiden, i en bättre värld.

Stefan Forsell
För varje år som går blir det tekniska innehållet i en byggnad mer komplext. Montage står för en stor del av kostnaden i ett bygge. Därför finns stora vinster att göra. Tack vare att de råd och handlingar vi levererar är tydliga, exakta, och begripliga så blir entreprenörens arbete lättare, mer kostnadseffektivt och med bibehållen hög kvalitet. Vi har ett arbetssätt med effektiva team av experter som samverkar över olika discipliner. Det gör att vi är innovativa och hittar lösningar andra inte hittar. Vi tar fram underlag och lösningar vid ny‐ och ombyggnation för alla typer av fastigheter.

Snygg installation.
Säker miljö.

Vi kombinerar kunskap, miljö, installation och elmarknad. Vi har lösningar för solenergiproduktion, elbilsladdning och batterilagring.

Solcellssystem
på din mark?

Finns outnyttjad mark i anslutning till din fastighet? Vi hjälper dig med en framtidssäkrad,  hållbar och lönsam solcellslösning. 

Våra kunder delar samma himmel.

Det finns många  kundberättelser att inspireras av.

Och med insikten att varje kund och fastighet är unik så delar vi slutligen samma himmel och samma jord – tillsammans bygger vi framtidens energisamhälle.

400x280_8.jpg

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse
av My Energy Partner webb.