fbpx

Installation ingår som standard i vårt pris.

Köper du en laddbox av oss ingår installationsarbetet i priset för laddboxen. Arbetet är kopplat till ditt köp och täcks av det gröna teknikavdraget för hållbara energilösningar i hemmet. Avdraget infördes 2021 och berättigar dig till 50% avdrag på kostnaden för arbete och material.

Varför ska jag ladda min elbil hemma?

De flesta laddar sina elbilar hemma med egen laddbox eftersom det är både billigare och smidigare. Du betalar ett lägre pris per kilowattimme, slipper köa vid offentliga laddstationer och kan ladda bilen över natten.

Fråga oss om elbilsladdare och laddning.

Hittar du inte informationen du söker? Vill veta mer om elbilsladdning och priser?
Eller har du andra frågor och funderingar? Kontakta oss så hjälper vi dig.

När vi fick våra solceller installerade på ladugården kändes
det också rätt att köpa en laddbox till vår nya Volvo XC60.

Tommy Björklund, Söderbärke

En stor fördel är den låga driftskostnaden.

Det är en frihetskänsla att kunna ladda bilen när och var man vill. Med en elbil kan du ladda den hemma, ibland eller längs vägen.

Vid jämförelser ser man att det är mycket billigare att köra på el än bensin eller diesel. I genomsnitt drar en elbil 1,5-2 kWh per mil. Det ger en driftskostnad på ungefär 2,60 kr/mil, vilket motsvarar ca: 350 kronor/mån eller 4000 kr/år för genomsnittsbilisten.
Det kan jämföras med bensin eller diesel med en driftskostnad på runt 8-9 kr/mil. Jämförelsen är baserad på genomsnittligt bensin-, diesel- och elpris, samt bränsleförbrukningen per mil för ett antal fossil- och eldrivna bilar.

Tänker du smart tar du din energilösning ytterligare ett steg och laddar elbilen med egenproducerad solel från dina solceller.

Bild: Ladda din elbil när elpriset är som lägst på dygnet. Kombinerar du solceller som producerar din el kommer du garanterat att sänka dina elkostnader.​

Du laddar bilen snabbt och säkert med en laddbox.

Det ska vara enkelt att äga en elbil. Undersökningar visar att ungefär 90% av den totala laddningen görs hemma eller på arbetsplatsen där bilen står parkerad. Att ladda hemma är både bekvämt och kostnadseffektivt och du kan alltid börja dagen med fulladdade batterier.

Med inbyggd aktiv säkerhet kan du vara trygg med att ladda bilen hemma på tider när det passar dig.

Bild: Med en laddbox går laddningen upp till fyra gånger snabbare än om du använder ett vanligt vägguttag.
Bild: Många laddar sina elbilar hemma. Det är både billigare och smidigare med låga priser per kilowattimme och gratis solel.

Solceller + laddbox

Privatperson

Solceller + batterilager

Fastighetsägare

Köper du en laddbox av oss följer en trådlös högtalare med på köpet.

Ett perfekt tillfälle för den som vill installera en laddbox.

Beställer du en Charge Amps Halo 11kW av oss idag får du en bluetooth-högtalare utan extra kostnad på köpet. Du betalar endast 9 320 kr inkl.moms. Installerat och klart.

Kampanjen gäller t.o.m.15 maj 2021.

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse
av My Energy Partner webb.