fbpx

Ladda din elbil hemma med en säker och smidig laddbox.

En laddbox är inte bara en strömkälla.Det är din trygghet för en optimal laddupplevelse när behöver ladda bilen. Med de senaste laddboxarna förvandlar du ditt hem till en plats för snabb, säker och smart laddning, samtidigt som du bidrar till en renare miljö.
Fråga oss om laddboxar, tillverkare och märken. Utbudet är stort och möjligheter att hitta bra och aktuella erbjudanden.

Är du intresserad och vill ta del av erbjudandet?

Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för ditt behov och förutsättningar. Tveka inte att kontakta oss redan idag

Varför ska jag ha en laddbox?

Är du en av de många som har köpt en elbil? Då är du säkert medveten om fördelarna med att köra elbil. Elbilar är mer miljövänliga än bensin- och dieselbilar, och de blir bara billigare att äga. Men för att få ut det mesta av din elbil behöver du en laddbox hemma.
En laddbox ger dig snabb och effektiv laddning, idealisk inför långa resor. Dessutom kan du minska elkostnaderna genom att ladda över natt till en lägre kostnad. Skillnaden mellan en laddbox och ett vanligt vägguttag är markant – en laddbox laddar din bil på en bråkdel av tiden. Den är utrustad med intelligenta funktioner som övervakar laddningsprocessen för en säker och tillförlitlig laddning. En laddbox kan erbjuda upp till 22 kW, den högsta laddningskapaciteten för hemmabruk i Sverige, vilket laddar upp till 80% av batteriet på bara en timme – en stor förbättring jämfört med vanliga vägguttag.
Oavsett om det är regn, snö eller solsken, kan du känna dig trygg med att ha en pålitlig laddare som fungerar i många år framåt.

Bekvämlighet att ladda hemma

Om du överväger att skaffa en elbil, är en laddbox en avgörande komponent för att fullt ut dra nytta av elbilslivet. Med en egen laddbox i hemmet är du alltid laddad och redo för vägen framåt.
5/5

Smart

Laddboxar har många avancerade funktioner, inklusive dynamisk lastbalansering, smart schemaläggning och realtidsstatistik.

5/5

Enkel

En laddbox ska ge dig en bra upplevelse från det ögonblick den installeras till första gången du laddar din elbil.

5/5

Robust

Laddboxar är designade att klara även de tuffaste väderförhållandena både inomhus och utomhus från -30°C till +50°C.

Många valmöjligheter för din laddbox

I takt med att elbilar blir alltmer integrerade i våra dagliga liv, följer laddboxarna efter som en naturlig och nödvändig förlängning av vår hemmiljö. Dessa laddningsstationer är inte längre bara funktionella enheter, utan delar av våra hem som kan personifieras för att matcha vår personliga stil.
Det finns en mängd modeller från olika tillverkare. Fråga oss gärna om råd .
  • Laddboxar finns i en mängd olika färger.
  • Laddboxar kan anslutas med eller utan kabel. Kabelanslutna laddboxar är enklare att installera, men kabellösa laddboxar är mer bekväma att använda.
  • Effektkapacitet: Laddboxar har olika effektkapaciteter, vilket avgör hur snabbt de kan ladda din bil.
  • Fjärrinstallation: Vissa laddboxar har fjrärranslutning, vilket gör det möjligt att driftsätta de på distans.
  • Materialkvalitet: Laddboxar tillverkas i olika material, såsom plast, aluminium eller rostfritt stål. Materialkvaliteten påverkar laddboxens hållbarhet och livslängd.
Oavsett om det är regn, snö eller solsken, kan du känna dig trygg med att ha en pålitlig laddare som fungerar i många år framåt.

Beställ din laddbox redan idag och börja ladda din elbil hemma!

När du väljer en elbilsladdare är det viktigt att välja rätt lösning för dina behov. Det finns många olika modeller och konfigurationer att välja mellan. Vissa laddboxar har till exempel funktioner som dynamisk lastbalansering, smart schemaläggning och realtidsstatistik. Fråga oss gärna om råd!

Är du intresserad och vill ta del av erbjudandet?

Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för ditt solcellssystem och ser även till att du får laddboxen TeltoCharge som en del av erbjudandet. Tveka inte att kontakta oss redan idag.

Kontakta oss för att få hjälp att välja rätt elbilsladdare.

Vi hjälper dig gärna att hitta rätt elbilsladdare för dina behov. Vi har lång erfarenhet av elbilsladdare och kan ge dig råd om allt från funktioner och effekt till installation och garanti. Välkommen att kontakta oss idag!

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse
av My Energy Partner webb.