fbpx
enequi white

Det smarta sättet att lagra och spara energi.

Större energibehov kräver smartare energilösningar. Lösningar som gör energilagring enklare med bättre kontroll på kostnaderna. Du kanske behöver mer energi än vad din fastighet kan ge eller så vill du lagra solenergi för att få lägre elräkningar och ha tillgång till pålitlig reservkraft.

Ta kontroll över din energianvändning.

Kontakta oss. Vi ger råd och hjälp att hitta den bästa lagringslösningen. Vi ser till behov och unika förutsättningar för energianvändning och energiförsörjning. 

Lagring - Det nya hjärtat i hemmets energisystem.

Det är dags för dig att styra din energi på dina villkor. Enequi har smidiga och smarta lösningar som säkerställer flödet av ren energi för ditt energibehov.

Energilager från Enequi är både batteri och intelligens över hemmets energisystem. Systemet lär sig snabbt hur och när du använder energi och ser till att lagra den så kostnadseffektivt som möjligt så att du kan använda den när du verkligen behöver den.

Har du solpaneler så kan du spara mer av din egen energiproduktion, både för egen användning och för att sälja vidare till bästa pris. Med Enequis lösningar för energilager kan du också fortsätta använda din solenergi även under strömavbrott. Med den inbyggda intelligensen i Enequis energilager får du optimerad lagring och distribution av ren energi när du behöver den. Med Enequi som hjärtat och hjärnan i ditt energisystem kan du sänka dina elkostnader och minska ditt klimatavtryck under många år framåt.

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse
av My Energy Partner webb.