fbpx

Nu stärker vi vår närvaro i Stockholm

Nu stärker vi vår närvaro österut genom att etablera oss i Stockholm. I och med denna  etablering skapar vi en bättre lokal närvaro för att ge våra kunder en högre service och snabbt vara ute på platsbesök. Från Stockholm täcker vi enkelt marknaden från Stockholm, Uppsala, Enköping till Norrtälje.

Roland Björhn (här på bild) kommer att arbeta nära fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag med lösningar för solenergi, batterilager och e-mobility.

Fler omvärldsartiklar

Hösterbjudande

Tills det att det nya gröna rot-avdraget träder i kraft (troligtvis vid årsskiftet) ger vi en rabatt på våra solcellssystem som motsvarar skillnaden mellan dagens rot-avdrag och det föreslagna på 15%.

Erbjudandet gäller under hösten 2020.

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse
av My Energy Partner webb.